Bank Islam serah zakat perniagaan kepada UMP - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 7 Ogos - Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) menyerahkan zakat perniagaan berjumlah RM30,000 kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk disalurkan kepada mahasiswa kurang berkemampuan.