Kit anti histeria mula dipasarkan - Mohamad Naufal, Mohamad Idris (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2015)
PUTRAJAYA - Universiti Malaysia Pahang (UMP) semalam melancarkan Kit Anti Histeria untuk mengubat masalah histeria yang kerap dihadapi pelajar di sekolah berasrama atau universiti.