Pemakaian jaket serlah identiti - Mimi Rabita, Abdul Wahit (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
SUASANA persekitaran industri di universiti teknikal berfokus, contohnya, di Universiti Malaysia Pahang (UMP), menyaksikan mejoriti pelajarnya memakai jaket pelbagai warna mengikut fakulti.