UMP, Agrico berkongsi kepakaran - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melangkah setapak lagi menerusi kerjasama strategik dengan Syarikat Agrico For Agricultural Development Qatar (Agrico) bagi pembangunan produk pertanian berkualili tinggi.