Isytihar perubahan waktu solat perlu seragam - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Pertukaran waktu Subuh yang diisytiharkan kerajaan Selangor, baru-baru ini mengundang perdebatan baik dalam kalangan ahli akademik, pengamal falak mahu pun orang awam.