Impian Nor Anisah Masuk UMP jadi kenyataan - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 26 Ogos- Seorang pelajar lepasan Kolej Matrikulasi Pahang (KMPh), Nor Anisah Nadhirah Khamis @Abu Bakar, 20, tidak menyangka impiannya untuk menyambung belajar di Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi kenyataan apabila seorang Pensyarah KMPh yang membantu menyuarakan masalahnya kepada pihak UMP mengenai masalah kewangan.