Produk terbaik pelajar UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2019)
Kuantan: Lima pelajar tahun empat Fakulti Pembuatan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dinobatkan sebagai penerima anugerah "terbaik antara yang terbaik" kategori pelajar dalam Pertandingan Reka Cipta, Kreatif dan Inovasi (CITREX) 2019 di sini, semalam.