Prebiotik daripada buah-buahan

Ramai daripada kita sebagai pengguna semakin sedar memilih makanan yang terbaik untuk menjaga kesihatan.

Bibliographic Details
Main Author: UMP, PNC
Format: Newspaper
Language:English
Published: Utusan Melayu (M) Berhad 2019
Subjects:
Online Access:http://umpir.ump.edu.my/id/eprint/24102/
http://umpir.ump.edu.my/id/eprint/24102/1/Prebiotik%20daripada%20buah-buahan%20-%2030.01.2019%20UTUSAN%20MALAYSIA.pdf
id ump-24102
recordtype eprints
spelling ump-241022019-02-04T04:03:59Z http://umpir.ump.edu.my/id/eprint/24102/ Prebiotik daripada buah-buahan UMP, PNC Q Science (General) Ramai daripada kita sebagai pengguna semakin sedar memilih makanan yang terbaik untuk menjaga kesihatan. Utusan Melayu (M) Berhad 2019-01-30 Newspaper NonPeerReviewed pdf en http://umpir.ump.edu.my/id/eprint/24102/1/Prebiotik%20daripada%20buah-buahan%20-%2030.01.2019%20UTUSAN%20MALAYSIA.pdf UMP, PNC (2019) Prebiotik daripada buah-buahan. Utusan Malaysia .
repository_type Digital Repository
institution_category Local University
institution Universiti Malaysia Pahang
building UMP Institutional Repository
collection Online Access
language English
topic Q Science (General)
spellingShingle Q Science (General)
UMP, PNC
Prebiotik daripada buah-buahan
description Ramai daripada kita sebagai pengguna semakin sedar memilih makanan yang terbaik untuk menjaga kesihatan.
format Newspaper
author UMP, PNC
author_facet UMP, PNC
author_sort UMP, PNC
title Prebiotik daripada buah-buahan
title_short Prebiotik daripada buah-buahan
title_full Prebiotik daripada buah-buahan
title_fullStr Prebiotik daripada buah-buahan
title_full_unstemmed Prebiotik daripada buah-buahan
title_sort prebiotik daripada buah-buahan
publisher Utusan Melayu (M) Berhad
publishDate 2019
url http://umpir.ump.edu.my/id/eprint/24102/
http://umpir.ump.edu.my/id/eprint/24102/1/Prebiotik%20daripada%20buah-buahan%20-%2030.01.2019%20UTUSAN%20MALAYSIA.pdf
first_indexed 2023-09-18T22:36:18Z
last_indexed 2023-09-18T22:36:18Z
_version_ 1777416618413916160