WREHAB jimat masa rawatan fisioterapi - Amin Ridzuan, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Penyelidik Universiti Malaysia (UMP) membangunkan inovasi yang mampu menjimatkan masa pesakit menjalani fisioterapi, dikenali Wrist Rehabilitation Device (WREHAB).