UMP, Axiata bangunkan program pembangunan mahasiswa berdaya saing - Mohammad Hasyir, Sunoto (2018)
Kuantan, 4 Ogos– Pelbagai inisiatif dilaksanakan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam meningkatkan kadar kebolehpasaran graduan dalam kalangan mahasiswa. Baru-baru ini dengan kerjasama pihak Axiata Group Berhad, UMP mengadakan Program University Leadership Development Program (ULDP) yang berlangsung di Dewan Astaka, UMP Kampus Gambang baru-baru ini.