Pendidikan sepanjang hayat iktiraf kemahiran - Mohd Rashid, Ab Hamid (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Pembelajaran melalui pengalaman adalah suatu proses pembelajaran yang diperoleh melalui interaksi sesama rakan sekerja sehari-hari.