Penyelidik UMP temui kaedah atasi masalah kebocoran paip bawah tanah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Pekan, 3 Julai– Sekumpulan penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menghasilkan penyelidikan Leak Locator, Rig to Real (LLRR) bagi mengatasi masalah kebocoran paip bawah tanah.