Kencana Pawana UMP raih Anugerah Khas Juri - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Kuala Lumpur: Aksi persembahan tarian joget dan zapin Kumpulan Seni Tari Kencana Pawana, Sekretariat Kebudayaan dan Kesenian, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menarik perhatian juri sehingga dinobatkan sebagai penerima Anugerah Khas Juri pada Malaysian Floor Pattern Sport Dance Competition 2018, baru-baru ini.