Rumah Ngaji @UMP dilancar - Norhidayah, Mohamad (2018)
Kuantan 2 Mac - Rumah Ngaji@Universiti Malaysia Pahang (UMP) dilancarkan hari ini bagi menawarkan kelas pengajian Al-Quran secara percuma kepada warga UMP dan masyarakat setempat. Majlis perasmian disempurnakan oleh Pengasas Warisan Ummah Ikhlas Foundation (WUIF), Datuk Dr. Hussamuddin Yaakub yang turut dihadiri Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar & Alumni), Prof. Dato’ Dr. Yuserrie Zainuddin dan Pengarah Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN), Dr. Mahyudin Ismail.