UMP Advanced manfaat Bajet 2018 - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) Advanced memanfaatkan Bajet 2018 dalam melonjakkan agenda Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) serta Pendidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) dengan menyediakan program-program yang memenuhi keperluan pasaran semasa dalam melahirkan tenaga kerja berkemahiran tinggi.