Basmi anai-anai cara mesra alam - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Produk mesra alam dan teknologi hijau menjadi kelebihan pada umpan tiruan anai-anai dihasilkan daripada tandan buah kosong kelapa sawit pertama di negara ini oleh Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan nama komersialnya Pisoptera.