Program berjalan 10,000 langkah meriahkan Kempen Gaya Hidup Sihat UMP - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 10 Jun- Lebih 500 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri dari pelajar dan staf universiti menyertai Program Berjalan 10,000 langkah dari bangunan Canseleri bergerak ke sekitar kampus sempena Kempen Gaya Hidup Sihat yang berlangsung pada pagi ini. Program dilancarkan oleh Naib Canselor UMP, Prof. Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim bertempat di hadapan Dataran Canseleri pada jam 8.00 pagi tadi.