FKKSA, Petronas LDPE kongsi kepakaran tangani letupan silo dan elektrostatik - Ahmad Ziad, Sulaiman (2015)
Kijal, 9 September– Pihak Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA) dengan kerjasama UMP Advanced Education (UAE) menganjurkan bengkel selama dua hari bagi berkongsi kepakaran berkenaan letupan silo dan elektrostatik bersama pihak Petronas Chemical (LDPE) Sdn Berhad di World Resort Hotel Kijal baru-baru ini.