Sukarelawan UMP dan IKWAM serah sumbangan kepada mangsa banjir - UMP, PNC (2015)
Kuantan 24 Januari - Seramai 50 sukarelawan Universiti Malaysa Pahang (UMP) termasuk dari Persatuan Wanita UMP (Matahari) dan Institut Kemajuan Wanita Malaysia (IKWAM) menyerahkan sumbangan bantuan banjir berbentuk 500 set tilam, bantal dan selimut di kalangan mangsa banjir sekitar Lepar, Permatang Badak dan Bukit Rangin.