Persatuan Teknologi Komputer KUKTEM adakan Program Sukan Persahabatan - Arman, A. Rahim (2003)
Persatuan Teknologi Komputer KUKTEM telah mengadakan satu Program Sukan Persahabatan dengan Kolej Shahputra. Program tersebut yang telah diadakan pada 1 Januari 2003 yang lalu melibat dua sukan iaitu Bolasepak dan Bola Jaring.