Kolokium NCWE bincang kejuruteraan angin dan gempa bumi - UMP, LIB (2017)
Fakulti Kejuruteraan Awam dan Sumber Alam (FKASA) Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam Universiti Sains Malaysia (USM) buat pertama kalinya menganjurkan program ‘1st National Colloquium on Wind and Earthquake Engineering’ (NCWE) di Swiss Garden Beach Resort, Pahang baru-baru ini.