UMP, Ashitechno jalin kerjasama - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) mempertingkatkan penyelidikan pengurusan sumber alam dan geoteknikal melalui jalinan kerjasama dengan syarikat Asahitechno Co Ltd (Ashitechno).