'Budaya sukan merentasi semua sempadan' - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Bidang sukan negara perlu terus dimartabatkan pada peringkat antarabangsa menerusi penjanaan jaguh yang memiliki jati diri, berrnotivasi tinggi dan mampu mencetus semangat perpaduan rakyat dengan kejayaan dicapai.