UAE anjur Pemantapan Program Profesional bersama 15 rakan strategik - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
UMP Advanced Education (UAE) mengadakan satu program khusus bagi menerangkan proses kerja program profesional yang melibatkan 15 rakan kerjasama strategik UMP bertempat di Hotel Vistana Kuala Lumpur pada 13 November 2015 yang lalu.