UMP, POLISAS meterai perjanjian persefahaman NoU - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (POLISAS) menandatangani perjanjian nota persefahaman (NoU) dalam berkongsi amalan terbaik bagi memantapkan proses pengajaran dan pembelajaran (P&P), kepakaran dan latihan pada 19 Mac 2015 yang lalu.