Mahasiswa perlu manfaatkan kehidupan kampus - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Golongan mahasiswa dinasihatkan supaya memanfaatkan sepenuhnya kehidupan kampus untuk membentuk peribadi unggul dan tahap intelektual tinggi bagi menjadi insan yang boleh berbakti kepada agama, bangsa dan negara.