Tuanku Canselor meriahkan majlis berbuka puasa bersama warga UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Kebawah Duli Yang Teramat Mulia Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah yang merupakan Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkenan berangkat memeriahkan Majlis Berbuka Puasa bersama lebih 1,000 warga UMP yang berlangsung di Masjid UMP Gambang pada 10 Julai 2014 yang lalu.