Pelajar UMP sertai kem tingkat kemahiran komunikasi - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Lebih 200 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai TalentCorp Boot Camp yang berlangsung selama tiga hari bermula hari ini sempena Karnival Kerjaya UMP 2016 di Dewan UMP Holdings, kampus Gambang di sini.