Kapsul misai kucing ungguli Citrex UMP - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Penuntut tahun tiga Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli Universiti Malaysia Pahang (UMP), Seah Hui Ni dinobatkan sebagai penerima anugerah 'Terbaik Antara Yang Terbaik' kategori mahasiswa dalam pertandingan Reka Cipta, Kreatif dan Inovasi (Citrex) sempena Hari Terbuka UMP di kampus Gambang, di sini hari ini