Impian Muhd Fakhrur Razi tercapai - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Hasrat Muhd Fakhrur Razi Shaharudin, 22 untuk menuntut ilmu ke Mesir tercapai apabila menyertai program Ijazah Sanad Al-Quran di Kaherah, Januari lalu.