Pelajari penyelidikan, inovasi - Mohd. Fairuz, Yusof (Utusan Group, 2013)
Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah bertitah, aktiviti penyelidikan dan inovasi kini tidak semata-mata bersifat eksklusif kepada golongan ahli akademik sahaja tetapi perlu dipelajari oleh pentadbir universiti serta mahasiswa.