UMP perkenalkan e-book digital - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
KUANTAN 27 Mei-Dalam menyahut seruan kerajaan untuk membudayakan pembelajaran dalam talian, Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini memperkenalkan penerbitan buku digital atau e-book yang dikeluarkan Penerbit UMP sebagai medium untuk mencapai matlamat tersebut.