Conference report: Abdullah Ahmad Badawi tiga tahun di Putrajaya: menjejaki pencapaian dan strategi masa depan negara. - Azrina Husin,; Sivamurugan Pandian,; Abdul Rahim Ibrahim,; Chua , Soo Yeah; Azeem Fazwan Ahmad Farouk, (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2007)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text