Nadia Halib, Mohd. Cairul Iqbal Mohd. Amin, & Ishak Ahmad. (2012). Physicochemical properties and characterization of nata de coco from local food industries as a source of cellulose (Sifat fizikokimia dan pencirian nata de coco daripada industri makanan tempatan sebagai sumber selulosa). Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationNadia Halib, Mohd. Cairul Iqbal Mohd. Amin, and Ishak Ahmad. Physicochemical Properties and Characterization of Nata De Coco from Local Food Industries as a Source of Cellulose (Sifat Fizikokimia Dan Pencirian Nata De Coco Daripada Industri Makanan Tempatan Sebagai Sumber Selulosa). Universiti Kebangsaan Malaysia, 2012.
MLA (8th ed.) CitationNadia Halib, et al. Physicochemical Properties and Characterization of Nata De Coco from Local Food Industries as a Source of Cellulose (Sifat Fizikokimia Dan Pencirian Nata De Coco Daripada Industri Makanan Tempatan Sebagai Sumber Selulosa). Universiti Kebangsaan Malaysia, 2012.