Info PinTAR, Bil. 3, 2006 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2006)
Mengandungi antaranya : AKNC 2006 : Penilaian Pengurusan PTAR Sempena AKNC UiTM 2006; Dari Meja Pustakawan; Pameran Kecemerlangan Kualiti; Pameran Harta Intelek dan Pesta Buku UiTM; Pameran Pendidikan dan Kemerdekaan; Bengkel Guru Kelantan; Webfeat Express di Perpustakaan UiTM dan berita bergambar.