Cadangan merekabentuk ruang dalaman Restoran Organik di G10, G11 dan G12, Lot 51105 Kinta City (Jaya Jusco Shopping Centre), Off Jalan Tasek, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nonie Baizura Mohd Kosim

Dalam kajian dan penyelidikan yang telah dijalankan dalam menjayakan projek ini, terdapat beberapa faktor telah dipertimbangkan dan diambil kira.antaranya adalah tujuan projek ini dilakukan.Tujuan pojek ini dilakukan adalah untuk memperkenalkan makanan yang berasaskan organik kepada umum.Disamping i...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Mohd Kosim, Nonie Baizura
Format: Student Project
Language:English
Published: Faculty of Architecture, Planning and Surveying 2008
Subjects:
Online Access:http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24861/
http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24861/1/PPd_NONIE%20BAIZURA%20MOHD%20KOSIM%20AP%2008_5.pdf
id uitm-24861
recordtype eprints
spelling uitm-248612019-07-12T08:15:41Z http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24861/ Cadangan merekabentuk ruang dalaman Restoran Organik di G10, G11 dan G12, Lot 51105 Kinta City (Jaya Jusco Shopping Centre), Off Jalan Tasek, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nonie Baizura Mohd Kosim Mohd Kosim, Nonie Baizura Architectural drawing and design Interior decoration. House decoration Dalam kajian dan penyelidikan yang telah dijalankan dalam menjayakan projek ini, terdapat beberapa faktor telah dipertimbangkan dan diambil kira.antaranya adalah tujuan projek ini dilakukan.Tujuan pojek ini dilakukan adalah untuk memperkenalkan makanan yang berasaskan organik kepada umum.Disamping itu.ia dapat memberi galakan kepada masyarakat untuk memilih makanan yang berkhasiat kepada tubuh badan. Beberapa kaedah dilakukan dalam mendapatkan maklumat mengenai produk organik ini.antaranya melalui temuramah yang dijalankan kepada pemilik kedai produk organik dan pemilik restoran itu sendiri.Selain itu juga.saya mendapatkan maklumat dengan melayari internet.Antara hasil penemuan yang didapati adalah bagaimana pentingnya makanan organik kepada tubuh badan untuk mengurangkan masalah kesihatan badan.lanya melalui kaedah penanaman dan pemprosesan makanan. Isu - isu dan masalah yang cuba dibangkitkan bagi menjayakan projek ini adalah timbulnya masalah kesihatan yang menular didalam masyarakat kita sekarang melalui cara pemakanan yang tidak sihat. Faculty of Architecture, Planning and Surveying 2008 Student Project NonPeerReviewed text en http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24861/1/PPd_NONIE%20BAIZURA%20MOHD%20KOSIM%20AP%2008_5.pdf Mohd Kosim, Nonie Baizura (2008) Cadangan merekabentuk ruang dalaman Restoran Organik di G10, G11 dan G12, Lot 51105 Kinta City (Jaya Jusco Shopping Centre), Off Jalan Tasek, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nonie Baizura Mohd Kosim. [Student Project] (Unpublished)
repository_type Digital Repository
institution_category Local University
institution Universiti Teknologi MARA
building UiTM Institutional Repository
collection Online Access
language English
topic Architectural drawing and design
Interior decoration. House decoration
spellingShingle Architectural drawing and design
Interior decoration. House decoration
Mohd Kosim, Nonie Baizura
Cadangan merekabentuk ruang dalaman Restoran Organik di G10, G11 dan G12, Lot 51105 Kinta City (Jaya Jusco Shopping Centre), Off Jalan Tasek, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nonie Baizura Mohd Kosim
description Dalam kajian dan penyelidikan yang telah dijalankan dalam menjayakan projek ini, terdapat beberapa faktor telah dipertimbangkan dan diambil kira.antaranya adalah tujuan projek ini dilakukan.Tujuan pojek ini dilakukan adalah untuk memperkenalkan makanan yang berasaskan organik kepada umum.Disamping itu.ia dapat memberi galakan kepada masyarakat untuk memilih makanan yang berkhasiat kepada tubuh badan. Beberapa kaedah dilakukan dalam mendapatkan maklumat mengenai produk organik ini.antaranya melalui temuramah yang dijalankan kepada pemilik kedai produk organik dan pemilik restoran itu sendiri.Selain itu juga.saya mendapatkan maklumat dengan melayari internet.Antara hasil penemuan yang didapati adalah bagaimana pentingnya makanan organik kepada tubuh badan untuk mengurangkan masalah kesihatan badan.lanya melalui kaedah penanaman dan pemprosesan makanan. Isu - isu dan masalah yang cuba dibangkitkan bagi menjayakan projek ini adalah timbulnya masalah kesihatan yang menular didalam masyarakat kita sekarang melalui cara pemakanan yang tidak sihat.
format Student Project
author Mohd Kosim, Nonie Baizura
author_facet Mohd Kosim, Nonie Baizura
author_sort Mohd Kosim, Nonie Baizura
title Cadangan merekabentuk ruang dalaman Restoran Organik di G10, G11 dan G12, Lot 51105 Kinta City (Jaya Jusco Shopping Centre), Off Jalan Tasek, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nonie Baizura Mohd Kosim
title_short Cadangan merekabentuk ruang dalaman Restoran Organik di G10, G11 dan G12, Lot 51105 Kinta City (Jaya Jusco Shopping Centre), Off Jalan Tasek, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nonie Baizura Mohd Kosim
title_full Cadangan merekabentuk ruang dalaman Restoran Organik di G10, G11 dan G12, Lot 51105 Kinta City (Jaya Jusco Shopping Centre), Off Jalan Tasek, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nonie Baizura Mohd Kosim
title_fullStr Cadangan merekabentuk ruang dalaman Restoran Organik di G10, G11 dan G12, Lot 51105 Kinta City (Jaya Jusco Shopping Centre), Off Jalan Tasek, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nonie Baizura Mohd Kosim
title_full_unstemmed Cadangan merekabentuk ruang dalaman Restoran Organik di G10, G11 dan G12, Lot 51105 Kinta City (Jaya Jusco Shopping Centre), Off Jalan Tasek, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Nonie Baizura Mohd Kosim
title_sort cadangan merekabentuk ruang dalaman restoran organik di g10, g11 dan g12, lot 51105 kinta city (jaya jusco shopping centre), off jalan tasek, 31400, ipoh, perak darul ridzuan / nonie baizura mohd kosim
publisher Faculty of Architecture, Planning and Surveying
publishDate 2008
url http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24861/
http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24861/1/PPd_NONIE%20BAIZURA%20MOHD%20KOSIM%20AP%2008_5.pdf
first_indexed 2023-09-18T23:13:31Z
last_indexed 2023-09-18T23:13:31Z
_version_ 1777418960154656768