Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan

Kajian akhir yang dilakukan adalah untuk memberi imej baru bagi sebuah restoran yang menyediakan makanan tradisi masayarakat Jepun. Pada masa yang sama, imej restoran Sushi King ini mempunyai konsep yang jelas yang akan diungkapkan dari sudut rekebentuk dalaman. lanya akan diterapkan secara simbolik...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Muhammad Nayan, Noor Shafiqah
Format: Student Project
Language:English
Published: Faculty of Architecture, Planning and Surveying 2006
Subjects:
Online Access:http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24631/
http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24631/1/PPd_NOOR%20SHAFIQAH%20MUHAMMAD%20NAYAN%20AP%2006_5.pdf
id uitm-24631
recordtype eprints
spelling uitm-246312019-07-22T03:14:39Z http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24631/ Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan Muhammad Nayan, Noor Shafiqah Architectural drawing and design Details and decoration Interior decoration. House decoration Kajian akhir yang dilakukan adalah untuk memberi imej baru bagi sebuah restoran yang menyediakan makanan tradisi masayarakat Jepun. Pada masa yang sama, imej restoran Sushi King ini mempunyai konsep yang jelas yang akan diungkapkan dari sudut rekebentuk dalaman. lanya akan diterapkan secara simbolik mahupun secara terus bagi menjayakan pengubahsuaian restoran ini. Antara kajian yang dijalankan termasuklah kajian pemilihan tapak, sesi temuramah, pemerhatian, kajian kes, soal selidik dan Iain-lain. Tujuan kajian ini dilakukan adalah untuk mengkaji kelemahan yang terdapat pada rekabentuk dalaman serta pengurusan sesebuah restoran terutamanya restoran yang mengetengahkan dan bertemakan tradisi sesebuah negara. Selain itu, kajian ini dilakukan untuk mengkaji rangkaian makanan yang terdapat di restoran ini. Kajian-kajian dan proses pengumpulan data akan diterapkan di dalam proses merekabentuk ruang dalaman restoran ini agar dapat menghasilkan suatu rekabentuk ruang yang lebih selesa dan menarik serta dapat mewujudkan satu imej yang baru dengan keistimewaan sendiri. Faculty of Architecture, Planning and Surveying 2006 Student Project NonPeerReviewed text en http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24631/1/PPd_NOOR%20SHAFIQAH%20MUHAMMAD%20NAYAN%20AP%2006_5.pdf Muhammad Nayan, Noor Shafiqah (2006) Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan. [Student Project] (Unpublished)
repository_type Digital Repository
institution_category Local University
institution Universiti Teknologi MARA
building UiTM Institutional Repository
collection Online Access
language English
topic Architectural drawing and design
Details and decoration
Interior decoration. House decoration
spellingShingle Architectural drawing and design
Details and decoration
Interior decoration. House decoration
Muhammad Nayan, Noor Shafiqah
Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan
description Kajian akhir yang dilakukan adalah untuk memberi imej baru bagi sebuah restoran yang menyediakan makanan tradisi masayarakat Jepun. Pada masa yang sama, imej restoran Sushi King ini mempunyai konsep yang jelas yang akan diungkapkan dari sudut rekebentuk dalaman. lanya akan diterapkan secara simbolik mahupun secara terus bagi menjayakan pengubahsuaian restoran ini. Antara kajian yang dijalankan termasuklah kajian pemilihan tapak, sesi temuramah, pemerhatian, kajian kes, soal selidik dan Iain-lain. Tujuan kajian ini dilakukan adalah untuk mengkaji kelemahan yang terdapat pada rekabentuk dalaman serta pengurusan sesebuah restoran terutamanya restoran yang mengetengahkan dan bertemakan tradisi sesebuah negara. Selain itu, kajian ini dilakukan untuk mengkaji rangkaian makanan yang terdapat di restoran ini. Kajian-kajian dan proses pengumpulan data akan diterapkan di dalam proses merekabentuk ruang dalaman restoran ini agar dapat menghasilkan suatu rekabentuk ruang yang lebih selesa dan menarik serta dapat mewujudkan satu imej yang baru dengan keistimewaan sendiri.
format Student Project
author Muhammad Nayan, Noor Shafiqah
author_facet Muhammad Nayan, Noor Shafiqah
author_sort Muhammad Nayan, Noor Shafiqah
title Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan
title_short Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan
title_full Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan
title_fullStr Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan
title_full_unstemmed Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan
title_sort cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di lot g18 aras bawah, kinta city shopping centre, ipoh, perak darul ridzuan untuk tetuan sushi kin sdn. bhd. / noor shafiqah muhammad nayan
publisher Faculty of Architecture, Planning and Surveying
publishDate 2006
url http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24631/
http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24631/1/PPd_NOOR%20SHAFIQAH%20MUHAMMAD%20NAYAN%20AP%2006_5.pdf
first_indexed 2023-09-18T23:13:00Z
last_indexed 2023-09-18T23:13:00Z
_version_ 1777418927467397120