Laporan naik taraf dan rekabentuk ruang dalaman Kinderland Nursery di University Teknologi Mara Kampus Seri Iskandar, 32600 Perak untuk badan kebajikan kakitangan UiTM / Leny Rabona Ramli - Ramli, Leny Rabona (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2004)
Di zaman teknologi ini, ramai ibu bapa yang menghantar anak-anak mereka ke tempat jagaan kanak-kanak untuk di jaga dan diberi perhatian ketika mereka ini berkeija di luar. Pusat jagan kanak-kanak ini selalunya di panggil Taman Asuhan Kanak-Kanak atau lebih di kenafi sebagai TASKA. Tempat jagaan ini menjadi pilihan kerana kesibukan ibu-bapa yang terpaksa keluar berkeija diluar tetapi masih mempunyai anak-anak kedl. Dengan adanya TASKA ini, ibu bapa dapat menjalani perkeijaan mereka dengan baik tanpa ada perasaan bimbang dan risau. Di taman asuhan kanak-kanak ini, kanak-kanak ini dapat dijaga dan diasuh dengn baik. Ini kerana di pusat jagaan ini, terdapat pengasuh-pengasuh yang akan menjaga kanak-kanak ini dengan baik di samping, kanak-kanak ini akan di ajar beberapa perkara yang boleh menyiapkan diri mereka sebeJum ke alam persekolahan. Secara tidak langsung taman asuhan kanak-kanak ini dapat membantu ibu bapa dalam hal penjagaan kanak-kanak. la juga dapat melahirkan kanak-kanak yang aktif dan cergas melalui aktiviti yang dijalankan sepanjang kanak-kanak tersebut berada ditaska. Sejajar dengan itu, projek yang dicadangkan adalah naik taraf dan rekabentuk dalaman taman asuhan kanak-kanak bagi badan kebajikan kakitangan UiTM