Fokus Cendekiawan: Wadah Berkualiti Menjana Kecemerlangan Bil. 1 2008/ Perpustakaan Cendekiawan UiTM Terengganu - UiTM Terengganu, Perpustakaan Cendekiawan (Perpustakaan Cendekiawan, UiTM Terengganu, 2008)
Memuatkan berita aktiviti staf dan laporan pencapaian organisasi perpustakaan UiTM Terengganu.