Cadangan memberi rekabentuk baru bagi Nasi Lemak Kapar Bistro di N0.27.Jalan Plumbum,S7/S unit istimewa A-CI.Seksyen 7,40000 Shah Alam / Alya Nur Nabillah Jais
Objektif utama projek ini adalah untuk merekabentuk Nasi Lemak Kapar Bistro dengan mengaplikasikan konsep percampuran budaya sesuai dengan identity bistro yang dibawa melalui kepelbagaian jenis menunya. Pada hari ini, sesuai dengan keadaan masyarakat yang semakin gemar untuk menikmati makanan di lua...
Main Author: | Jais, Alya Nur Nabillah |
---|---|
Format: | Student Project |
Language: | English |
Published: |
Faculty of Architecture, Planning and Surveying
2009
|
Subjects: | |
Online Access: | http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/21324/ http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/21324/1/PPd_ALYA%20NUR%20NABILAH%20JAIS%20AP%2009_5.pdf |
Similar Items
-
Laporan cadangan rekabentuk dalaman Nasi Lemak Kapar Bistro No.27,Jalan Plumbum S7/S,Unit Istimewa A-CI,Seksyen 7,40000 Shah Alam / Alya Nur Nabillah Jais
by: Jais, Alya Nur Nabillah
Published: (2009) -
‘Jom Masuk U’ Zone 7 attracted some 40,000 visitors
by: UMP, PNC -
Proposed new interior design of restaurant for D’Paya Serai Restaurant at Lot 3 & 5 Jalan Plumbum S 7/S, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan / Nor Haizum Mohd Harapi
by: Mohd Harapi, Nor Haizum
Published: (2010) -
Laporan kajian akhir cadangan mengubahsuai rekabentuk dalaman bagi Tadika Tahfiz Al-Ikhlas di No.1-3 Jalan Plumbum 7/101b, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor. / Widad Saaban
by: Saaban, Widad
Published: (2009) -
Aneka hidangan bistro
Published: (2005)