Wahana Lestari: Bil 1 2017 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor - Perpustakaan Tun Dr. Ismail, UiTM Johor (Perpustakaan Tun Dr. Ismail UiTM Cawangan Johor, 2017)
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, dengan nama Allah yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang bersyukur kehadrat ilahi dengan izin-Nya Buletin Wahana Lestari dapat diterbitkan bagi meneruskan penerbitan buletin tahunan Perpustakaan Tun Dr. Ismail. Alhamdulillah pelbagai usaha dan komitmen yang berterusan telah diberi oleh warga Perpustakaan Tun Dr. Ismail UiTM Cawangan Johor Kampus Segamat dalam merealisasikan tujuan utama Wahana Lestari sebagai platform untuk berkongsi ilmu pengetahuan dan aktiviti jabatan yang telah diadakan sepanjang tahun kepada seluruh Harapan saya, dengan adanya penerbitan Wahana Lestari setiap tahun, dapat menjadi platform untuk menyalurkan maklumat yang boleh dikongsi bersama pelajar dan pensyarah. Diharapkan penerbitan buletin ini dapat diteruskan pada masa akan datang. Dikesempantan ini juga saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan jutaan terima kasih kepada warga Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI) yang telah membantu dalam melancarkan pengurusan UiTM. Akhir kalam, saya merayu agar kita semua dapat berganding bahu dan bergerak seiring dengan satu suara dan satu harapan demi melahirkan insan yang mampu berdaya saing di masa akan datang.