IQRA' : Bil. 8 : Ogos 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2017)
Mengandungi antaranya : 1. Lawatan daripada BS Abdur Rahman Crescent University, Chennai, India 2. Lawatan Akademik Pasca Sarjana Jurusan Pendidikan Seni, Universitas Negeri Yogyakarta (UNY), Indonesia 3. Lawatan Antarabangsa Pelajar-Pelajar dari Negara China 4. Lawatan Dari Pegawai Pustakawan Teknologi Dan Maklumat, Perpustakaan STIE Perbanas Surabaya 5. Taklimat lawatan kepada pelajar Universitas Airlanggar (UNAIR), surabaya Indonesia dan lain-lain.