IQRA' : Bil. 3 : Mac 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2017)
Mengandungi antaranya : 1. Mesyuarat Jawatankuasa Induk Perpustakaan Universiti (JKIP) 2. Lawatan Sambil Belajar dari Kelab 1 Malaysia Parlimen Lembah Pantai & Segambut ke Perpustakaan Tun Abdul Razak (Utama) 3. Lawatan Penandaarasan Penerbitan Photobook ke Perpustakaan UiTM Kampus Jasin, Melaka 4. Pameran Melakar Peristiwa Sejarah ITM / UiTM Cawangan 5. Kunjungan ke rumah mantan Ketua Pustakawan dan lain-lain.