Wahana Lestari: Bil.1 2008 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor - UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr Ismail (Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, 2008)
Terlebih dahulu saya mengucapkan tahniah kepada sidang redaksi Perpustakaan Tun Dr. Ismail, UiTM Johor kerana telah berjaya menerbitkan buletin keluaran pertama mereka. Adalah diharapkan dengan penerbitan buletin ini kita dapat bersama sama berkongsi pengetahuan dan maklumat mengenai aktiviti serta kemudahan perkhidmatan yang disediakan oleh pihak Perpustakaan Tun Dr. Ismail. Di samping ianya juga dapat menambahkan lagi khazanah ilmu dan menjadi bahan rujukan di masa-masa akan datang. Semoga inisiatif yang baik ini diteruskan dalam menjana kesinambungan penerbitan bahan - bahan rujukan & dokumentasi yang berkualiti. Syabas dan tahniah buat staf Perpustakaan Tun Dr. Ismail.