Sentuhan intelektual membaca karya-karya agung Melayu / Ding Choo Ming - Ding, Choo Ming (Faculty of Information Management, 2013)
Artikel ini menghuraikan kepentingan karya-karya agung Melayu dalam dunia Melayu. Turut dibincangkan adalah keperluan memelihara dan mempelajari khazanah warisan keilmuan silam agar terus relevan dalam konteks masa kini