IQRA' : Bil. 7 : Julai 2015 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2015)
Mengandungi antaranya : Program Memasak Bubur Lambuk PTAR; Penyerahan Bahagian Arkib Kepada PTAR; Bengkel Latihan Sistem Perpustakaan (ILMU) - Modul IRS; Taklimat, Tatacara Kaedah Perolehan Buku & Majalah PTAR; Program Bubur Lambuk & Sumbangan Banjir; Tazkirah Bulan Julai : Peribadi Mukmin Sejati; Penyerahan Bahagian Arkib kepada PTAR dan Mesyuarat Penganjuran Library Liaison Officer Day 2015.