IQRA' : Bil. 2 : Februari 2015 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2015)
Mengandungi antaranya : Taklimat dan Mesyuarat Perlaksanaan Cukai Barangan dan Perkhidmatan GST di PTAR; Bengkel Peningkatan Secara Lantikan (PSL) Penolong Pustakawan Gred S27; Lawatan School of Liberal Arts, Sukhothai Thammathirat Open university, Thailand; Bengkel Intensif Kumpulan Inovatif Kreatif (KIK) dan banyak lagi.