Istiadat Konvokesyen Ke-82 : 9-18 Mei 2015 : Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, 2015)
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh; Selamat Sejahtera, Salam Satu Malaysia dan UiTM Sentiasa Di Hatiku Alhamdulillah, bersyukur kita kepada Allah SWT kerana dengan izin dan limpah kurnia-Nya jua Istiadat Konvokesyen Universiti Teknologi MARA (UiTM) ke-81 berjaya dianjurkan dengan jayanya. Pada konvokesyen kali ini, seramai 24,378 graduan yang telah berjaya menamatkan pengajian akan menerima diploma dan ijazah masing-masing. Syabas serta tahniah saya ucapkan kepada para graduan kerana telah berjaya mencapai kejayaan menggenggam segulung ijazah pada hari yang bersejarah ini. Kejayaan ini sudah tentu didasari oleh kecekalan dan daya juang yang tinggi dalam diri saudara-saudari sendiri mahupun ibu bapa dan para penjaga. Setiap titisan keringat ilmu, usaha dan doa yang dicurahkan menjadi pengiring setia kepada kejayaan para graduan dan tidak mungkin terbalas dengan wang ringgit oleh para graduan pada hari ini.