Darbeye karşı kesintisiz iletişim (Uninterrupted communication against the Coup) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2016)
Cuma gecesinden beri hepimiz ayaktayız, uykusuz mücadele ediyoruz. Vatanın gerçek evlatları imkanlarına, bulunduğu ortama göre mücadele tekniklerini kullanıyor, birlik ve beraberlik içinde, işgalcilere ve onların taşeronu darbecilere karşı tek olmanın verdiği güçle hareket ediyor, şükürler olsun. Gerçekte, FETÖ taşeron örgütüyle ABD, NATO ve Batının topyekün işgal girişimine karşı verilmiş olağanüstü bir vatan savunması... Bu fevkalâde bir direniş öyküsü... Bütün dünyanın şahit olduğu, gelecek nesillerin örnek alacağı olağanüstü bir mücadele sergiledi vatanın gerçek evlâtları... Dünyanın dört bir köşesinde bu ahlâksız darbe girişimine karşı sesler yükseldi, protestolar yapıldı... Dünya Müslümanları yeryüzünde tek umut olarak gördükleri Türkiye için ellerini semaya kaldırdılar. Bedir Savaşı'ndaki ruh ümmetin gönlüne akıp gelmişti sanki... “Keşke sizlerle birlikte şehit olabilmek için yanınızda mücadele edebilseydik” diye yürekler yandı durdu... Darbe haberini kardeşim Ömer'in telefonla haber vermesiyle öğrendiğimde, Türkiye saatiyle vakit gece 11 civarıydı. Türkiye ile dünyanın bağlarını koparmışlar, facebook, twitter, whatsapp gibi bütün sosyal medya bağlantılarını kesmişlerdi. Ülkemin dünyayla bağlantısını koparmışlardı...