Va’dedilmiş cehennem (Promised hell) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2009)
Ey Yahudi sen ki yeryüzünü kirleten ilk kan’ın kirli tohumunu asırlarca taşıyarak masum insanların üzerlerine bulaştıransın. Yakup’un pak adını kirli emellerine alet ettin ve Yahudileştirerek kirletin adını. Tanrı’nın bolca vermiş olduğu nimete nankörlük ettin. İçinden Peygamberler göndererek Tanrı’nın diğer milletlere üstün kılmış olduğu ırkını, yine Yahudi kafanla, sana gelen peygamberlerini öldürerek ihanet ettin kendi ırkına, kendi geleceğine ve kendi milletin olan İsrail oğullarınına.